Ytrefilet av hjort

Ytrefilet av hjort

Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat.

Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder). Den stod på 70 grader i ca. 3 timer, dette ble dessverre litt for lenge. Men den var mør og fin.

Jeg laget saus av kraften, økologisk soyafløte(den var faktisk litt søt på smak), maizena, buljong, sukkerkulør, salt og pepper.

Jeg blandet maizena ut i litt vann og hadde den i kraften under omrøring.

Grønnsakene ble wokket.

 

.

Matbloggtoppen

2 kommentarer

kristinerosok

11.05.2014 kl.22:14

Det så godt ut!

morsmiddag

11.05.2014 kl.22:17

kristinerosok: Takk skal du ha, det var nydelig :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits