Selleri pommes frites og fiskekaker

Categories Fiskeretter

Selleri har en god egensmak og har lav gi (blodsukkeret stiger forholdsvis lite), så poteten kan godt byttes ut for å få variasjon.

Beregn ca. 200 g sellerirot pr. person

Olje

Salt

Skjær sellerien i forholdsvis tynne skiver, skjær av skallet og skyll de godt.

Del deretter skivene opp i staver å ha de i en ildfast form/steikebrett og hell på litt olje. Sett formen langt oppe i ovnen i forvarmet ovn på rundt 220 grader i 20-30 minutter.

Pass på pommes frites slik at den ikke blir brent.

Ha på salt når de serveres.

Jeg steikte fiskekaker med 85 % fisk i og hadde asparges og tomat til.

Sunt, enkelt og veldig godt.  

Matbloggtoppen

#fiskekaker #glutefri #melkefri #selleri #pommes frites #oppskrift #middasgstips

4 kommentarer

4 thoughts on “Selleri pommes frites og fiskekaker

  1. Selleri er kjempesunt. Lag stappe av mandelpoteter/selleri/hvitløk, smak til med fløte og kviteseidsmør, maldonsalt og kvernet pepper.

  2. Sellerirot pommes frites er veldig godt =) Det samme er søtpotet pommes frites.
    For et flott bilde, maten så veldig fin og frisk ut!
    Håper du får en fin lørdag!
    – Alona.

  3. RisRosOgKlaging: Det er helt sant, søtpoteter egner seg også godt. Jeg er imponert over at en så kvinne har prøvd det. Jeg tar hatten av for deg, og TUSEN TAKK 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *