Balsamico saus

Categories Saus

Balsamico saus passer svært godt til villtkjøtt.

½ Løk

 En klatt smør

4ss Sukker

Ca.1 dl Balsamico eddik eller eventuelt rødvin

2 dl vann

Ca ½ dl fløte (Solveig brukte havrefløte og smør uten melk, slik at også de som ikke tåler melkeprodukt kunne spise sausen)

1/3 terning buljong

 Ca, ½ ss Maizena

 Salt og pepper

Rens og finhakk løken og sur den i pannen sammen med smøret, og ha på væsken, sukkerert og buljongen. La det hele stå på platen å få koke inn minst 30 minutter(reduseres), dette gir en god smak. På slutten av koketiden Blander man ut maizenaen med litt vann og har det i sausen og lar den få et oppkok under omrøring.

Matbloggtoppen

 #glutenfri #melkefri #middag  # oppskrift   #viltkjøtt #elg #elgbiff # Balsamico  

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *