Balsamico saus

Balsamico saus passer svært godt til villtkjøtt.

½ Løk

 En klatt smør

4ss Sukker

Ca.1 dl Balsamico eddik eller eventuelt rødvin

2 dl vann

Ca ½ dl fløte (Solveig brukte havrefløte og smør uten melk, slik at også de som ikke tåler melkeprodukt kunne spise sausen)

1/3 terning buljong

 Ca, ½ ss Maizena

 Salt og pepper

Rens og finhakk løken og sur den i pannen sammen med smøret, og ha på væsken, sukkerert og buljongen. La det hele stå på platen å få koke inn minst 30 minutter(reduseres), dette gir en god smak. På slutten av koketiden Blander man ut maizenaen med litt vann og har det i sausen og lar den få et oppkok under omrøring.



Matbloggtoppen

 #glutenfri #melkefri #middag  # oppskrift   #viltkjøtt #elg #elgbiff # Balsamico  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits