Torsk i form

Categories Fiskeretter

I denne retten bruker man akkurat hvilke grønnsaker man har eller liker, men husk at noen grønnsaker bruker lengre tid en andre. Jeg hadde ikke poteter til men spiste retten som det var.

Til en person brukte jeg:

1 stykke torskefilet rundt 150 gram

5 skiver sellerirot

½ purreløk

1 gulrot

1 bukett blomkål

1 bukett brokkoli

5-6 sukkererter

Ca. 1 ½ dl fløte (tåler man ikke melkeprodukt kan man erstatte med soyafløte eller havrefløte)

Ca. 1 ts salt

Nykvernet pepper

Litt fersk lime

Rens og skjær alle grønnsakene opp i forholdsvis tynne biter, å ha de i en ildfast form. Ha fiskebitene i og hell fløten og lime over. Strø salt og pepper over.

Sett formen nederst i ovnen på ca. 200 grader med bakepapir eller folie over.

Retten er ferdig etter rundt 20 minutter.

Matbloggtoppen

#torsk #matiform #glutenfri #oppskrift #fisk 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *