Etter en ganske heftig arbeidsuke har det blitt lite blogging, mat har jeg laget men ikke noe revolusjonerende nytt. I dag hadde jeg ferdig grillet kylling som jeg laget i går. Så det ble wok med oystersaus, enkelt, greit og godt. I wok kan man bruke hvilke som helst grønnsaker, så er det noen du ikke har eller ikke liker bruker du de grønnsaken du har.
Blomkål
Aubergine
Hvitløk
Søt paprika
Squash
Oystersaus + litt vann
Salt
Peppe
Kylling
Jeg renset grønnsakene, delte de opp i passe biter og begynte med blomkålen og nedover listen. Så hadde jeg på sausen og vann. Renset kyllingen og delte den i biter før den gikk i woken. Litt salt og pepper etter ønske.
http://www.molly-jo.dk/collection/dress-5301008.html
Da håper jeg at du får ladet opp batteriene i helgen. God helg 🙂
Lars Raabe: Takk det får jeg, skal møte mine nydelige datter og noen av mine fantastiske venner, det gir energi : -). Ha en strålende fin helg du også!
Det så veldig godt ut =)
Ha en fin lørdag!
RisRosOgKlaging: Tusen takk 🙂
Wok er noe jeg tyr til rett som det er, særlig når det begynner å bli fullt av litt sånne slitne, vasne grønnsaker i grønnsakskuffa 🙂
Britt Arnhild: Det samme her, eller om det skal gå fort i svingene 🙂