Betasuppe med pinnekjøtt

 

Noen ganger blir man rystet i sjelen, tenk kjæresten min har aldri smakt betasuppe eller lapskaus med pinnekjøtt i. Går det virkelig an?

Vel nå har han da i alle fall spist det og han syntes det var nydelig.

Bruk rester av pinnekjøtt

Kålrabi

Poteter (jo mer poteter man har i til tykkere blir middagen, så vil man ha lapskaus bruker man rikelig med poteter)

Gulerøtter

Purreløk

Og gjerne selleri, det glemte jeg

Salt og pepper

Kraft av pinnekjøttet/eventuelt vann (Det er bedre å begynne forsiktig med kraften fra pinnekjøttet siden det kan være veldig salt)

Rens pinnekjøttet for bein og hinner o skjær det i biter. Skrell og del grønnsakene i biter å ha de i en gryte med kraft/vann og ha i kjøttet, salt og pepper og la alt få koke i rundt en times tid. Smak om man må ha i mer salt eller pepper. Er suppen/lapskausen for salt så tar man i vann. 

 


#rester #pinnekjøtt #glutenfri #melkefri #oppskrift

 

 

 

Matbloggtoppen

7 kommentarer

Lisbeth Pedersen

13.01.2014 kl.22:43

Nei det går jo rett og slett ikke an :) da var det på tide du lagde det til han :)

Ser kjempegodt ut :) og kjempegodt er det også, bare litt for sjeldent jeg lager det med pinnekjøtt.

morsmiddag

13.01.2014 kl.23:17

Lisbeth Pedersen:He he enig med deg. Han har fått smake i dag og han likte den veldig godt :-)

store datter

16.01.2014 kl.18:22

Whaat? Laget du betasuppe med pinnekjøtt uten å si det til meg!?

morsmiddag

16.01.2014 kl.18:33

store datter: Jeg kan lage mer, så bare kom :-)
Hei :)

Jeg skal lage betasuppe/lapskaus med pinnekjøtt.

Problemet er at jeg ikke har nok pinnekjøtt da jeg skal lage til 10 stykker.

Har du forslag til hva jeg kan spe på med ?

-Heidi-
Hei !!

Jeg skal lage betasuppe/lapskaus med pinnekjøtt.

Jeg har ikke nok pinnekjøtt da jeg skal lage til 10 stykkerr...

Hva kan jeg spe på med ?

-Heidi-

morsmiddag

28.02.2014 kl.13:28

Hvite Blonder og Myke Karamell: Du kan kjøpe mer salt lammekjøtt å koke det. Eller du kan bruke pølser eller andre kjøttrester. Masse lykke til :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits