Steikt ørret med pastinakksaus

Pastinakksausen er vel gjerne ikke direkte en saus, men tenk så lurt å ha en grønnsak som saus daJ

Jeg hadde en pakke pastinakk (på de fleste butikker kommer de pakke)

Jeg renset og delte den i biter og kokte den med 2 dl vann

Hadde en god klatt smør

Salt og pepper

Og brukte stavmikser å jevne den, og vips så var den ferdig.

Steikte ørreten og hadde asparges


#fisk #ørret #pastinakk #oppskrift #glutenfri #melkefri
 

Matbloggtoppen

11 kommentarer

Marita

09.01.2014 kl.20:42

Så supergodt ut!

morsmiddag

09.01.2014 kl.21:22

Marita: Takk, ja det var veldig godt og det er jo en bonus at det også er veldig sunt :-)

Mariann Sæther Tokle

11.01.2014 kl.17:34

Det skal jeg prøve:)

RisRosOgKlaging

12.01.2014 kl.08:15

Pastinakk sausen hørtes god ut :)

morsmiddag

12.01.2014 kl.09:26

Mariann Sæther Tokle: Ja det er verd et forsøk :-) Det går også ant å lage mos av den feks. sammen med poteter.

Mariann Sæther Tokle

12.01.2014 kl.09:31

Ja, jeg tenkte jeg skulle bli flinkere til å brukte rotgrønnsaker, bake dem i ovnen og sånn. Jeg er faktisk mange jeg ikke har prøvd enda som pastinakk og jordskokker og persillerot og rødbeter, men nå fylte jeg opp handlekurven med grønnsaker i går og det ble ikke med en eneste rot,hehe. Får kjøpe i morgen:)

morsmiddag

12.01.2014 kl.09:36

Mariann Sæther Tokle: Det er bare å forsøke seg på en og en ting. Denne roten smaker litt bort i mot som sellerirot, så den er mild og fin. Det eneste jeg noen gang har kastet uten å tørre å spise er Kassava. For når jeg begynte å lese om den og at den var full av blåsyre og greier, så gikk den rett i søppelspannet he he

morsmiddag

12.01.2014 kl.09:37

RisRosOgKlaging: Tusen takk, den var anderledes men veldig god :-)

Mariann Sæther Tokle

12.01.2014 kl.11:19

Oj, det var bra du sa. Jeg har brukt kassava en gang og lagde stappe av den, den var ganske god. Men de spiser jo mye av den i mange land, er ikke det skummelt da hvis det er blåsyre i den

morsmiddag

12.01.2014 kl.12:03

Mariann Sæther Tokle: Det var akkurat derfor jeg ikke turte å bruke den. Men det er klart at om man varmebehandler den så er den ikke farlig. Men bare tanken fikk meg til å bleikne he he

morsmiddag

12.01.2014 kl.12:04

Søk på kassava så kan du lese

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits