Ørret med Crème Fraîche

Categories Fiskeretter


4 ørret eller laksefileter

1 løk

1 fedd hvitløk eller tilsvarende med kinahvitløk

Ca.½ blomkål

Ca. ½ brokkoli

Ca. ½ squash

3-4 kokte poteter (jeg hadde rester av poteter og hadde de i stedet for å koke poteter til)

1 boks Crème Fraîche eller rømme (tåler man ikke melkeprodukter bruker man soya yoghurt)

Litt vann

1 ts tørket dill eller fersk om man har

Salt og pepper

Rens løk og grønnsakene, og del de i passe biter. Ha de i en panne og surr til de er møre. Del fisken i biter og steik den sammen med grønnsakene. Ha på Crème Fraîche , vann og krydder. La de får kose seg litt sammen, og ta så en ekstra smaksprøve for å se om retten er passe salt og krydret. Server mer ris eller poteter om man ønsker det.

 

Matbloggtoppen

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

10 kommentarer

10 thoughts on “Ørret med Crème Fraîche

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *