Steik torsk i karri

Categories Fiskeretter

Fisk er sunt og godt. Dette blir en sånn ca. oppskrift siden jeg brukte frossen kokosmelk og jeg laget mat til kun meg selv. Retten er naturlig gluten og melkefri.

Til 4 personer

1-2 løk

1 chili

4 stykker med torskefilet (eller mer om man spiser mer en et stykke fisk)

1 stor boks kokosmelk (ca.3 dl)

Ca. 2 ts karri

Salt og pepper

Rens og finhakk løk og chili, steik de på pannen før man tar på fisken. Fisken må få steike på begge sidene før man har på kokosmelken og krydderet. La alt få trekke noen få minutter og smak til om man trenger mer salt eller krydder.

«Jeg brukte ikke jevning på sausen, siden den kokte seg inn. Men blir ikke sausen tykk nok så tar man litt vann og maizena og blander til en jevning og heller over.»

Jeg hadde kokt blomkål, brokkoli og poteter til.

 


#fisk #torsk karri #kokkos #glutenfri #melkefri  

14 kommentarer

14 thoughts on “Steik torsk i karri

  1. Tåler ikke så godt fisk skjønner du, blir så fort kvalm. Kylling høres bedre ut!
    Dumt du har vanskeligheter med å lese hva som står på bloggen min, er ikke så enkelt det der, prøvde å ha større skrift, men da klaget folk på det, prøvde å ha hvit skift, men da så ikke jeg hva som sto der. Må vel finne en ny bakgrunnsbilde :/ Takk for at du sier ifra!
    God helg!

  2. RisRosOgKlaging: Forstår det. Minste jenten min hr det slik med mye mat. Hun har egentlig mat intoleranse , men tar ikke hensyn til det :-(.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *