Ris og pølser

Categories Pølseretter


I dag ble det en veldig lllllaaaaaannng dag på jobb, og da er det herlig med mat i nesten «mer» en full fart.

Jeg hadde kokt ris, pølser og grønnsaker, og slik ble det. Spisende eller?

 

Til 4 personer:

Ca. 1o grillpølser eller lignede pølser(jeg foretrekker å kjøpe pølser som ikke er så mye utspedd)

Ca. 6 dl ferdig kokt ris

1 løk

¼ blomkål

¼ brokkoli

1 gul paprika

1 Orange paprika(bruk den paprikaen du har og det samme gjelder med de andre grønnsakene)

Litt fersk basilikum (bruk gjerne tørket)

2 ts koriander

Ca. 1 ts salt

½ -1 ts pepper

Rens løken og de andre grønnsakene, skjær de i passe store biter og steik på pannen. Når de har fått kost seg litt der, har man på oppdelte pølser og ris. Ha på krydder og smak til.

8 kommentarer

8 thoughts on “Ris og pølser

  1. Jeg fikk såå lyst på ett varmt måltid nå på kvelden,klokken er 23.00 på søndagskvell.
    Det eneste jeg har er middagspølser og ris,så steker pølsene mens jeg koker ris. Bruker rikelig med smør i panna,har i noen hvitløksfed i panna,å bruker det som saus over etterpå. Helt super,ingenting å klage på. Neste gang skal jeg prøve din;) Bon apetitt frue;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *