Grønnsakssuppe med godt krydrede kjøttboller

Categories Supper


Til rundt 4 personer:

2 gulerøtter

1 purreløk

1 liten kålrabi

1 potte persille

1 potte koriander (kan kuttes ut om man ikke liker koriander, men da mister den litt av sitt særpreg)

1 l vann

2 terninger hønsebuljong

Chilipulver etter smak

Rens og kutt grønnsakene i forholdsvis små biter. Ha grønnsakene i pannen med vannet, buljongen og finhakket persille og koriander.

 

Krydrede kjøttboller/ spicy chicken meatballs

 

Kyllingkjøttdeig smaker lite og er gjerne litt løs i konsistensen derfor er det svært lite væske i disse bollene. http://morsmiddag.blogg.no/1366226003_17042013.html eller under retter med kjøttdeig min blogg.

 

400 g kyllingkjøttdeig men bruk gjerne en annen type om du ønsker det.

1 barneskje chilipaste

1 ss soyasaus (jeg brukte glutenfri)

½ ts pepper                                                

½ ss pulver buljong (jeg har en grønnsaksbuljong som jeg har kjøpt på helsekosten)

2 ss potetmel

 

Bland rett og slett alt godt sammen og kok opp vann eller kraft. Legg en i vannet først for å se om den er passe i smaken for deg. Er det passe krydret koker man resten av bollene i ca. 10 minutter. De må være gjennomkokte.

 

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Grønnsakssuppe med godt krydrede kjøttboller

  1. Nam. Dette så kjempe godt ut! Tak for oppskrift. Tror jeg skal prøve denne med fiskeboller eller liknende i og med at jeg ikke spiser kjøtt. Tror det kan bli en god rett det og =D

  2. Hei:) kjempefin blogg 😉 og fine bilder;)
    Håper du kommer en tur innom min blogg og leser min historie:) og kan hjelpe med og bidra du også !;) ha en fin dag, og kos deg masse videre <3

  3. inthenameoferos: Tusen takk:-) Jeg har ikke klart å blogge på lenge på grunn av store omveltninger i live mitt. Men nå håper jeg at jeg får det til igjen, for det er veldig kjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *