Biffsnadder i kryddersmør

 Kryddersmør

 

Kryddersmør er enkelt å lage selv, man kan ta i akkurat hva man liker og ønsker.

Jeg hadde masse hvitløk

Litt finhakket purreløk

Provencekrydder

Pepper                    

Koriander

Litt salt

Smøret bør stå i romtemperatur til det er mykt. Skrell løk og finhakk den og ha den i smøret sammen med krydderene og bland alt godt sammen. Ha det blandede smøret inn i folie og form det til en pølse og ha det i kjøleskapet til det blir hardt (har man dårlig tid, kan man ha det i fryseren). Skjær det opp i skiver.

 

Skjær biffen opp i strimler og steik den i kryddersmør. For å ikke få seigt kjøtt, ha kjøttbitene på en god og varm panne og bare la de bli brune. Ta så hele pannen bort fra platen og la kjøttet stå og hvile seg og trekke til seg smaken fra smøret. Imens koker man poteter eller det tilbehøret man ønsker til. Jeg hadde poteter, gulrot og asparges. Rett før servering har man kjøttet en liten tur på platen igjen slik at det blir varmt.




8 kommentarer

Oldemorbloggen

06.03.2013 kl.22:26

Sist eg hadde klubb, brukte eg oppskrifta di til indisk kyllingsuppe. Det blei ein stor suksess. No skal eg ha klubb igjen og lurte på om eg skulle lage fiskesuppa di. Eg er litt usikker på om eg skal velja den med chili eller den første uten. Eg får kankje prøve på ma'en først.

morsmiddag

06.03.2013 kl.22:57

Oldemorbloggen: Den med chili sparker jo mer i fra en den andre som er mer tradisjonell, men jysla go begge to :-) Kan også anbefale http://morsmiddag.blogg.no/1324999894_rykelaks_med_akevitts.html og http://morsmiddag.blogg.no/1318532437_laks_med_tandoori_mas.html. Knallgode begge to og ikke så sterke :-)

Oldemorbloggen

06.03.2013 kl.23:16

Takk for svar, men eg er ikkje så bevandra i dette med å finne fram til den lenka du la ut om dei andre suppene. Korleis finn eg fram til dei?

morsmiddag

06.03.2013 kl.23:22

Oldemorbloggen: Ok beklager jeg tenkte ikke på det. Det er ikke suppe, men du finner begge på
fiskeretter. Røykelaks med akevittsaus og Laks med tandoori masala

Oldemorbloggen

07.03.2013 kl.00:16

Takk, i første omgang skal eg konsentrera meg om suppe, sidan eg har kjøpt meg ei fin og stor suppepanne.

I gode og onde dager!

07.03.2013 kl.08:17

Hmmmmmm...

morsmiddag

08.03.2013 kl.10:47

I gode og onde dager!: Ikke fornøyd ? :-)

morsmiddag

08.03.2013 kl.10:47

Oldemorbloggen: Det forstår seg ja :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits