Biffsnadder i kryddersmør

Categories Kjøttretter

 Kryddersmør

 

Kryddersmør er enkelt å lage selv, man kan ta i akkurat hva man liker og ønsker.

Jeg hadde masse hvitløk

Litt finhakket purreløk

Provencekrydder

Pepper                    

Koriander

Litt salt

Smøret bør stå i romtemperatur til det er mykt. Skrell løk og finhakk den og ha den i smøret sammen med krydderene og bland alt godt sammen. Ha det blandede smøret inn i folie og form det til en pølse og ha det i kjøleskapet til det blir hardt (har man dårlig tid, kan man ha det i fryseren). Skjær det opp i skiver.

 

Skjær biffen opp i strimler og steik den i kryddersmør. For å ikke få seigt kjøtt, ha kjøttbitene på en god og varm panne og bare la de bli brune. Ta så hele pannen bort fra platen og la kjøttet stå og hvile seg og trekke til seg smaken fra smøret. Imens koker man poteter eller det tilbehøret man ønsker til. Jeg hadde poteter, gulrot og asparges. Rett før servering har man kjøttet en liten tur på platen igjen slik at det blir varmt.

8 kommentarer

8 thoughts on “Biffsnadder i kryddersmør

  1. Sist eg hadde klubb, brukte eg oppskrifta di til indisk kyllingsuppe. Det blei ein stor suksess. No skal eg ha klubb igjen og lurte på om eg skulle lage fiskesuppa di. Eg er litt usikker på om eg skal velja den med chili eller den første uten. Eg får kankje prøve på ma’en først.

  2. Oldemorbloggen: Ok beklager jeg tenkte ikke på det. Det er ikke suppe, men du finner begge på
    fiskeretter. Røykelaks med akevittsaus og Laks med tandoori masala

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *