Byggryn og steikt torsk.

Categories Fiskeretter

 

4 personer

 

Ca. 300 g tørre byggryn legges i vann natten over, eller fra morgen til ettermiddag

½ purreløk

½ løk

Gressløk

8 tomater

Smør til surring av grønnsakene

1-2 ss lime eller sitronsaft

Salt og pepper

Sil av vannet på byggrynene etter bløtlegging og ha de i en panne med nytt vann og litt salt i, som når man koker ris, og kok i ca. 30 minutter, eller til grynene er møre, sil så av vannet. Rens og del all løken, tomatene og press sitronen/limen. Ha smør i en panne og surr løken, deretter byggryn, tomater, og smak til med sitron/lime, salt og pepper.

Beregn 150 g fisk per person. Bruk fiskefilet, og den steikes med salt og pepper.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *