Tandoorikylling med grønnsaker i tortilla

Categories Kyllingretter

 4-6 kyllingfileter 

Tandoorikrydder etter smak

2-3 kinahvitløk          

1 purreløk

Salt og pepper

½ brokkoli

½ blomkål

Ca. ½ spiss paprika

Ca. ½ squash

Raspet ost

Rømme

Grove tortillalefser

Eventuelt saus man ønsker til

Del kyllingfileten og løken i biter og stek det på pannen. Ha det deretter i en gryte og ta på krydderet. Kok ut pannen mellom hver steking og ha kokevannet sammen med kyllingbitene. Smak til med salt og pepper og la det få småkoke sammen.

Rens og del alle grønnsakene og stek disse også. Jeg blandet ikke kjøtt og grønnsaker siden det er delte meninger om hvor mye grønnsaker man liker, dessuten kan jeg da lett fryse eller bruke resten av kjøttet en annen gang. 

Varm tortillalefsene i ovnen, innpakket i folie, i noen minutter.

Så er det bare å blande det man ønsker i lefsen. 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Tandoorikylling med grønnsaker i tortilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *