4-6 kyllingfileter
Tandoorikrydder etter smak
2-3 kinahvitløk
1 purreløk
Salt og pepper
½ brokkoli
½ blomkål
Ca. ½ spiss paprika
Ca. ½ squash
Raspet ost
Rømme
Grove tortillalefser
Eventuelt saus man ønsker til
Del kyllingfileten og løken i biter og stek det på pannen. Ha det deretter i en gryte og ta på krydderet. Kok ut pannen mellom hver steking og ha kokevannet sammen med kyllingbitene. Smak til med salt og pepper og la det få småkoke sammen.
Rens og del alle grønnsakene og stek disse også. Jeg blandet ikke kjøtt og grønnsaker siden det er delte meninger om hvor mye grønnsaker man liker, dessuten kan jeg da lett fryse eller bruke resten av kjøttet en annen gang.
Varm tortillalefsene i ovnen, innpakket i folie, i noen minutter.
Så er det bare å blande det man ønsker i lefsen.
og dette smakte supergodt!!
margrethe: Takk! Utrolig kjekt at dere ville komme å spise med meg 🙂