Kald roastbiff med peppersaus og saltsteikte poteter

Categories Kjøttretter

Min sønn Oskar bor i Kristiansand og kom på overaskende besøk etter at jeg allerede hadde spist middag. 

Men det er sjelden jeg lager for lite mat, så det var selvsagt roastbiff og poteter igjen til han også.

Oskar er ikke så glad i avokadosalat og ville heller ha peppersaus, og det var selvfølgelig ikke noe problem.

Jeg hadde rester av kald roastbiff.

Rester av de saltsteikte potetene og kokte ny blomkål, brokkoli og asparges.

 

Peppersaus på 5 minutter

3 dl fløte (bruk kokosmelk eller soyafløte om man ikke tåler melkeprodukter)

1/2 ss malt peppermix

1 ts hel pepper

1 ss maizena

1 buljongterning

Ca. 1 ts sukkerkulør

Smak til med salt                  

 

Framgangsmåte:

Ha fløte, pepper, buljong, sukkerkulør og maizena i en panne og la det koke opp under omrøring. Når sausen er kokt opp, smaker en evt. til med salt og pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør, om ønskelig.

4 kommentarer

4 thoughts on “Kald roastbiff med peppersaus og saltsteikte poteter

  1. matgladilavkarbo: Det er jo å utrolig kjekt når barna kommer hjem en tur. Da må de skjemmes litt bort(siden de nå er stor og de må klare seg selv til vanlig) 🙂

  2. Sausen var utrolig god og lettvinn å lage. Spedde med litt fra rødvinsflaska… Det gjorde susen!

    1. Å tusen takk for tilbakemeldingen, det setter jeg STOR pris på 🙂 Nå hopper jeg i glede ;-). Rødvin gjør susen på det meste, god ide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *