Svinegryte med tomater og ris



 

Denne retten ble bare til nesten helt sånn tilfeldig, så jeg har ikke noen nøyaktige mål, men det blir sånn  cirkamål (ikke at det er noe uvanlig for mine retter - hehe).

 

Til en person:

Ca. 150 g svinefilet, men bruk gjerne annet kjøtt

1/2 løk

2 godt modne tomater

1-2 buketter med blomkål

1 bit med squash

Ca. 1 ss soyasaus (det finnes glutenfri soyasaus på de fleste butikker)

Ca. 1 1/2 dl kokt ris

Ca 1 dl vann

Litt salt

Litt pepper

 

Skrell og del løken i biter, del fileten i stykker og steik begge deler på pannen.

Ha i delte tomater og la disse få surre litt før man tar på vannet og små biter med blomkålen. Ha i risen, soyasaus og oppdelt squash og la det få trekke sammen. Smak til med salt og pepper.

Jeg strødde på litt cashewnøtter, bare fordi jeg ville det :-)




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits