Denne retten ble bare til nesten helt sånn tilfeldig, så jeg har ikke noen nøyaktige mål, men det blir sånn cirkamål (ikke at det er noe uvanlig for mine retter – hehe).
Til en person:
Ca. 150 g svinefilet, men bruk gjerne annet kjøtt
1/2 løk
2 godt modne tomater
1-2 buketter med blomkål
1 bit med squash
Ca. 1 ss soyasaus (det finnes glutenfri soyasaus på de fleste butikker)
Ca. 1 1/2 dl kokt ris
Ca 1 dl vann
Litt salt
Litt pepper
Skrell og del løken i biter, del fileten i stykker og steik begge deler på pannen.
Ha i delte tomater og la disse få surre litt før man tar på vannet og små biter med blomkålen. Ha i risen, soyasaus og oppdelt squash og la det få trekke sammen. Smak til med salt og pepper.
Jeg strødde på litt cashewnøtter, bare fordi jeg ville det 🙂