Mango- og papayasalat




1 moden mango

1 moden papaya

2 ss mango chutney (får man kjøpt på glass i de fleste butikker)

1 potte koriander (liten potte om kjøpes i vanlige butikker)

1 ts revet ingefær

1 ss limesaft

Jeg hadde aldri forsøkt papaya før, så jeg ante ikke hvordan den skulle være, derfor var den jeg kjøpte litt lite moden. Dette gjorde at den ikke fikk den søte smaken den skulle ha, men god ble den likevel.

Ta skallet av papayaen og del den i to og skrap ut de små frøene, og del den i små biter. Mango har en stor stein i midten, steinen er ganske flat og man kan skjære forsiktig inn, så kjenner man hvor den ligger. Er du i tvil, kan du gå inn på Bama sin side http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Content_6140&Main_4489=6177:0:10,2629&Content_6140=6178:0:10,3111.

Del også den i små biter og gjør det samme med ingefæren. Bland alt sammen med mango chutney , hakket koriander og limesaften. Passer godt til kjøtt.

Oppskriften er funnet i kokeboken 'Stiansen til hverdags'.

 

 

5 kommentarer

tomsi

27.09.2012 kl.20:39

Det så veldig godt ut!

msul

27.09.2012 kl.20:40

Så godt ut!:)

morsmiddag

27.09.2012 kl.20:48

msul: Tusen takk, så hyggelig dere er. Bilde er jo heller dårlig

I gode og onde dager!

28.09.2012 kl.09:57

Hmmm høres godt ut...

morsmiddag

28.09.2012 kl.16:22

I gode og onde dager!: Men litt skeptisk? hm ;-)ler.Riktig god helg

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits