Gryte med finnebiff



Til 4 personer

600 g finnebiff

1-2 rød chili

1-2 hvitløk (hel kinahvitløk)

1 purreløk

2 røde paprika

1 squash

6 dl tyrkisk yoghurt (se under minus melkeprodukter på bloggen min)

3 ts viltkrydder (NB! viltkrydderet skal inneholde knuste einebær, men ikke salt)

2 ts salt

1 ts pepper

Rens og skjær opp chili og løk i forholdsvis små biter og del paprika og squash i strimler. Ha en god og varm panne og ha i chili, løk og finnebiffen og brun det hele. Ha så i paprikaen (squashen tåler svært lite varme så den må i til slutt) og ha i krydder. Ta pannen fra platen og ha i yoghurten og la det få bli varmt igjen, uten at det koker. Smak til med eventuelt mer krydder.

 



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits