Laks med granateple

Categories Fiskeretter

Beregn en til to laksefileter pr. person.

Steik de på panne eller ha de i en ildfast form med litt salt, pepper og en klatt smør på. Legg folie over og ha de i ovnen på 200 g i ca. 20 minutter.

Del granateplet (er du i tvil på hvordan man gjør det, så kan du se på denne linken: http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=MainLeft_6138&Main_4489=6177:0:10,2654&MainLeft_6138=6181:1640060::0:6190:1:::0:0)

Granatepler er fulle av antioksidanter og har en litt syrlig smak, så det er en utmerket, om enn noe uvant kombinasjon med laks.

Når laksen er ferdig, strør man på så mye granateple man ønsker.

Jeg hadde blomkål, sukkererter og kokte poteter til.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20042030)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *