Safransuppe



En eksotisk og annerledes suppe, full av karotener og antioksidanter.

Til 3-4 personer

1 purreløk

Ca. ½ ingefær

1 rød paprika

4 kyllingfileter eller tilsvarende med annen kylling

6 dl vann

2 dl fløte eller melk (soyafløte eller melk, om man ikke tåler melk)

Salt

Pepper

1 pakke safran 0,5 g

Rens purreløk, ingefær og paprika og skjær de i biter. Del også kyllingen i passe suppebiter.

Ha smør i en varm panne og surr kyllingen og grønnsaksbitene. Deretter har man i vann, krydder og fløte og lar det hele koke i

5-10 minutter. Om man ikke skulle like ingefær, så vil jeg anbefale å ha litt buljong i suppen for å få den runde smaken. Synes du suppen blir for tynn, kan man ha i en spiseskje med maizena rørt ut i litt væske.

Suppen kan serveres med brød.



 

Én kommentar

Kokkeliten

03.05.2012 kl.11:45

Så godt ut! :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits