Marinert kalkunfilet med steikte poteter

Categories Kalkun

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Det er utrolig hva jeg har i fryseren og nå dukket det opp en marinert kalkunfilet, enkelt, godt og sunt. Siden jeg var begynt å bli veldig sulten, så delte jeg den i to før steiking, slik at den ble fort ferdig.

En kalkunfilet på ca. 150 g var helt passe til meg og siden den allerede var marinert, hadde jeg ikke på mer krydder da jeg steikte den.

Jeg brukte ferdigkokte poteter som var blitt til overs fra dagen før og de delte jeg og steikte sammen med fileten. Da de var nesten ferdige, strødde jeg på litt salt.

Jeg hadde en salat til bestående av isbergsalat, avocado, cherrytomater og rester av kokte gulrøtter.

 



// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

5 kommentarer

5 thoughts on “Marinert kalkunfilet med steikte poteter

  1. I gode og onde dager!: i 7 år, jøjje meg. Kan ikke huske å ha hørt om det før, den er vel salt nok da 😉 hehe Så spennede da. Hvor i lande er dette vanlig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *