Tacobåt med” hummus og kanari”

Categories Retter med kjøttdeig

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Tacobåt med hummus og kanari

Utgangspunktet for denne retten var at jeg hadde tatt kjøttdeig ut av fryseren før på dagen, men ellers ingen planer om hva jeg skulle lage av den. Jeg skal spare dere for alle detaljer som svirret rundt i mitt hode før jeg hadde bestemt meg og heller gi dere oppskriften slik som den bleJ Og om dere er i tvil, det ble knakende godt og tacoen fikk en mye bedre smak enn vanlig taco. Hummusen drøyer kjøttdeigen, gir mer fiber, gir få kalorier og er svært mettende. Et tips som garantert er godt til denne retten, det er guacamole.

Til 4 personer

400 g kjøttdeig

Steik kjøttdeigen som til vanlig taco.

Hummus lages av:

1 pakke ferdig kokte kikerter (380g)

1 chili

½ boks hermetiserte tomater, eventuelt ca. 4 ferske, hakkede tomater

1 løk

3 ts salt

1 ts pepper

1 ts koriander

1 potter persille (kan sløyfes eller man kan bruke tørket persille)

Litt vann til å skylle ut av tomatboksen

Rens og hakk chili, løk og persille og ha de i en skål sammen med kikerter, tomater, vann, krydder og salt. Har du stavmikser så bruk den og knus blandingen. Ha den ferdigsteikte kjøttdeigen og hummusen sammen i en panne og la det hele få koke i ca. 5 minutter. Smak til om det er ønskelig med mer krydder. Lag en salat til og server gjerne med ost og rømme, om ønskelig, og som nevnt over; guacamole er helt sikkert kanongodt til. Varm tacobåter eller lignede til. Denne blandingen kan også brukes som for eksempel pizzafyll.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *