Grillsesongen er i gang IHA

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>


For en fantastisk årstid, solen har begynt å varme og man kan trekke utendørs igjen. Og da er det naturlig å begynne å lage mat ute også. Og denne gangen ble det ferdig marinert kyllingfilet og hjemmelaget salat til. Jeg hadde litt lite poteter og derfor ble det en blandet salat, og det var en lykke på jord, for den ble nydelig.

Grillsalat

Ca. 4 personer

4 poteter

4-6 bunter med blomkål

4-6 bunter brokkoli

2-3 stenger stangselleri

1 pose/bunt med vårløk

Ca. 1 boks med seterrømme (kan man ikke bruke melkeprodukter, så er soyayoghurten fin å bruke)

Salt og pepper etter smak

Bruk gjerne andre grønnsaker.

Skrell og del potetene i biter og sett de på kok. Rens og del de øvrige grønnsakene i forholdsvis små biter. Når potetene har kokt i rundt 10 minutter, kan man ha i blomkål, deretter de øvrige grønnsakene. Ikke bruk mer vann en nødvendig til kokingen.

Når alt er ferdig kokt, siler man av vannet og lar det hele få bli litt kaldt (skyll det gjerne i kaldt vann, men sil godt av vannet).

Ha så i rømmen og smak til med salt og pepper.

Kyllingfiletene hadde jeg bare rett på grillen og de ble fort ferdig. Husk å ha god og varm grill før en begynner. Et tips kan være å ha litt mindre grillkull på ene enden av grillen. På den måten kan man unngå at maten blir brent.

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *