Tacorull

Categories Retter med kjøttdeig

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Hvordan kommer jeg på de forskjellige rettene? Vel, det er nok en kombinasjon mellom at jeg liker at ting går raskt, at det er godt, og en evig nysgjerrighet eller kreativitet (kall det hva du vil). Noen sier at jeg aldri blir voksen og en bedre kompliment kan ikke jeg få. Hva er poenget med å slutte å leke og utvikle seg og ha det gøy?

For at jeg skal kunne ta mat ut av fryseren og få tint det fort uten mikrobølgeovn, flatpakker jeg bla. kjøttdeigen. Og da ble det veldig fristende å se om jeg kunne bruke restene av en tacosaus min datter kjøpte sist hun var hjemme.

Ca. 150 g kjøttdeig

Tacosaus

2 vårløk

Litt raspet parmesan

Skjær opp vårløken i små biter og rasp litt parmesan. Ha kjøttdeigen på et vått bakepapir og trykk den utover til den er noenlunde jevnt fordelt til en firkant (jeg har kverket den flat i en plastpose).

Ha på tacosausen, løken og osten og rull den sammen.

Steik den så på en panne i rundt 20 minutter eller i steikeovnen omtrent like lenge (ca..200g). Steiketiden vil avhenge av hvor tykk rullen er. Siden det er tacosaus i den, kan den se rå ut inni.

Jeg serverte med isbergsalat, cherrytomater og sukkererter i en tacobåt og med litt rømme og tacosaus på.

Jeg laget en tynn rull og skjærte den biter. Så dette kan også være en ide å bruke til for eksempel tapas eller som en forett uten skjell men gjerne med nachos.

                                                             
PS: har du lyst å spørre om noe, eller bare kommentere? Helt øverst til venstre står det “kommentarer”, trykk på den så får du frem et felt du kan skrive i.

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

2 kommentarer

2 thoughts on “Tacorull

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *