Grønn ertersuppe med persillerotkrem

 

Ca.500g grønne erter, enten frosne eller hermetiserte

7 dl vann

 1 dl fløte

 1 terning grønnsaksbuljong

Ca. 2 ts salt

1 ts pepper

Ha vann ca. halvparten av vannet, erter og buljong i en panne og bruk stavmikseren på ertene til de er most. Ha i resten av vannet og gi alt et oppkok. Ha i fløte og smak til med salt og pepper.

Persillerotkrem

Ca. 1 beger rømme

Ca. 4 persillerot

Pepper

Salt

Litt sitron/limesaft

Persillerot er ikke sterk på smak og smaken  varierer ganske mye etter hvor store de er så denne oppskriften er på ingen måte nøyaktig. Rens og rasp persilleroten og ha den i rømmen, og smak til med salt pepper og lime/sitronsaft.



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits