Kylling i karri og ananas

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


4 personer

4-6 kyllingfileter eller annet kyllingkjøtt

4 gulrøtter

1 squash 1*

1-2 små bokser med ananas

Ca. 2 ss hakket persille

2 dl fløte 2*  

2 dl vann

4-6 ts karri

Ca. 2 ts salt

Ca. 1 ts pepper

1 ss maizena

Skjær kyllingen i biter. Skrell gulrøttene og del den og squashen opp i biter. Ha smør i en panne og steik litt og litt av kyllingen slik at ikke pannen blir for kald. Ha så i de delte gulrøttene og la disse bli møre. Hakk opp persillen og ha den i sammen med ananasen. Ta pannen av platen og ha på vesken og maizenaen og rør godt før du setter pannen på platen igjen og lar innholdet få et oppkok. Ha i krydder, salt og squash og smak til med eventuelt mer krydder og salt.

 

1* Squash trenger veldig lite varmebehandling.

2* Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruk soyafløte eller bare soya/rismelk og ikke vann

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *