Kyllingvinger med steikt ris, egg og grønnsaker

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Denne retten har jeg ikke skrevet mengde, dette er en typisk rett man tar det man har og liker
Kokt ris

Løk

Paprika

Brokkoli

Squash

Smør/olje til å steike i

Egg

Vann

Salt

Pepper

Kok ris eller bruk kokte rester av ris.

Rens og del grønnsakene i forholdsvis små biter. Varm en steikepanne med høy kant, ha i smør og begynn med å steike løken og de andre grønnsakene før man har i risen og lar den surre sammen med grønnsakene. Bland egg, vann, salt og pepper godt sammen i en skål og hell det forsiktig over risblandingen mens du rører godt slik at eggeblandingen blir jevnt fordelt. Smak gjerne til med ekstra salt og pepper.

Kyllingvingene kjøpte jeg ferdige og varmet de i steikeovnen.

For å få litt ekstra spenst på måltidet, laget jeg en dressing til.

Persilledressing

1 boks rømme (tåler man ikke melkeprodukter, kan man bruke soyayoghurt)

1 bunt persille som finhakkes

2 ts lime

1 hvitløk (det er gjerne litt mye for noen, så da kan man redusere til for eksempel det halve)

½ ts salt

1 krm pepper

Finhakk persillen, rens og press eller finhakk hvitløken og bland det godt i rømmen. Press det du trenger av saft av en lime og ha det i sammen med salt og pepper og blant alt godt sammen. Smak og se om du gjerne trenger mer salt, pepper eller lime.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *