Babettes gjestebud

 

Babettes gjestebud kan nok ikke måle seg med Inger og Berits gjestebud.. Tenk å være så heldig å bli buden på gårdsfest med kortreist og økologisk mat og i tillegg er maten tilberedt etter alle kunstens regler. En større gjestfrihet enn på Hembre gård det skal man lette lenge etter. 

 

 

  

    Hjemmelaget reinrull, som er noe av det mest  fantastiske jeg har smakt.

    Den var kryddret på en måte som fikk frem viltsmaken på en helt spesiell måte.

 


Hjortekalv indrefilet, fulstendig unødvendig med ytrerligere komentar. Selfølgelig med hjemelaget remulade

 


      Økologisk juleskinke som var marinert med  sennep og honning

 

 


Glasert villaks. Det er da man kjenner hvor nydelig laks er

 

    
       Rakfisk som var så god at vi nesten "sloss" om siste biten ;-)

 

 


Vikinglaks (letterøkt gravlaks) Noe helt særegent godt

                                                                     

 
  Nå begynte jeg å skjelve på hendene av bare henrykkelse. Lakserogn

 

 


Brekkbønnesalat. med rosepepper og pinjekjerner (denne skal jeg lage en dag og legge ut oppskriften på)

                                                                 

    
     Rødkålsalat  med villbringebær(oppskrift kommer)

 

 


Det manglet ikke noe. Grønn salat var det selvsakt, så enkel, men likevell så utrolig delikat

                                                                     

 
  Ovnstekte poteter

 

 


Ost

 

    

     Det var masse herrlig tilbehør

 

 



Hjemelaget brød, grove rundstykker, flatbrød og selvfølgelig smør









 



 

 

2 kommentarer

I gode og onde dager!

29.01.2012 kl.10:22

Skulle gjenre vært her en tur ja...

matgladilavkarbo

31.01.2012 kl.22:36

å der skulle man ha vært ja ;) så helt fantastisk ut .. elsker slik mat..

Skriv en ny kommentar

hits