Da er tiden inne for å komme tilbake til hverdagen, det er tungt, men likevel så deilig.
Hva er vel bedre å begynne med fisk? Magert, sunt og veldig godt.
Ca. 600 g torsk (eller andre fiskesorter)
Ca.120 g reker (bruk så mye eller lite som du selv ønsker og har)
Saus:
4 dl vann (man kan selvsagt bare bruke melk. Tåler man ikke melk, så bruker man soya- eller rismelk uten sukker)
Ca. 1 d fløte (tåler man ikke melk bruk soyafløte eller lignede)
1 terning med fiskebuljong
1 krm pepper
Ca. 1 ts med salt
Jeg hadde ikke poteter til, men masse grønnsaker, blomkål, brokkoli og asparges.
Ha væsken, maizena og buljong i en panne og kok det opp, smak til med salt og pepper. Ha i fiskebiter og la det trekke. Trekk eller wokk grønnsaker og eventuelt poteter. Ta på reker når man serverer maten.