Last Updated:

Torsk med reker

Categories Fiskeretter

 

Da er tiden inne for å komme tilbake til hverdagen, det er tungt, men likevel så deilig.

Hva er vel bedre å begynne med fisk? Magert, sunt og veldig godt.

Ca. 600 g torsk (eller andre fiskesorter)

Ca.120 g reker (bruk så mye  eller lite som du selv ønsker og har)

Saus:

4 dl vann (man kan selvsagt bare bruke melk. Tåler man ikke melk, så bruker man soya- eller rismelk uten sukker)

Ca. 1 d fløte  (tåler man ikke melk bruk soyafløte eller lignede)

1 terning med fiskebuljong

1 krm pepper

Ca. 1 ts med salt

Jeg hadde ikke poteter til, men masse grønnsaker, blomkål, brokkoli og asparges.

Ha væsken, maizena og buljong i en panne og kok det opp, smak til med salt og pepper. Ha i fiskebiter og la det trekke. Trekk eller wokk grønnsaker og eventuelt poteter. Ta på reker når man serverer maten.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *