// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Steik kalkunfilet på pannen eller i steikeovnen 15-20 minutter litt avhengig av hvor tykke de er (jeg delte min i to, så gikk det fort).
Råsteikte poteter
2-3 poteter pr. person (vask og tørk potetene godt)
Ca. 1 fedd knust hvitløk
2 ss olje
Provencekrydder, grillkrydder (OBS! grillkrydder inneholder mye salt) eller en kan bruke kun salt og pepper.
Skjær potetene i båter og ha de i en ildfast form. Bland olje, hvitløk og krydder i en kopp og fordel de ut over potetene og bland det godt sammen.
Sett de øverst i ovnen i ca. 20 minutter på 220 g, vend de en gang eller to.
Jeg serverte med avokado, isbergsalat og oransje og gul paprika.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>