Scampi i spinat



4 personer

1 pakke scampi (med skall blir smaken best, men bruk gjerne ferdigrenskede)

Smør eller olje til steiking

2 pakker spinat

1 hvitløk uten fedd

1 chili

1 pakke vårløk eller tilsvarende annen løk

1 paprika

1 pakke sukkererter

Ca.2 dl fløte (tåler man ikke melkeprodukter, bruker man soyafløte eller kokosmelk)

1 ts salt

½ ts pepper

Rens og del hvitløk, løk og chili i biter. Her vil det bli forskjellig om man bruker scampi med eller uten skall. Scampien med skall surres sammen med det overnevnte og tas bort igjen for skrelling og legges så i til slutt. Scampi som er renset tar man i på slutten, da unngår man at de blir seige.

Ha spinaten på pannen og la den få surre. Rens og del paprikaen og ha den i. Ha på fløten og smak til med salt og pepper. Helt på slutten tar man i sukkererter og scampien, og maten serveres med villris, fullkornsris eller lignende



.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits