Rømmesaus


Ca. 4 personer. Sausen er naturlig glutenfri. Ønsker man å lage tilnærmende lik saus uten melk, bruk soyafløte og mer sitron/lime. 

3 dl rømme/ Crème Fraîche (Rømmen bør ikke kokes. Crème Fraîche tåler koking)

1 bunt frisk gressløk eller 2 ss tørket gressløk

Ca. 1 ts sitron eller lime

1 ts salt

Ørlite pepper

Ha rømmen i en panne sammen med gressløk, sitron, salt og pepper. Varm det opp mot kokepunktet, og sausen er ferdig.



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits