Reker med dressing som smeller


Når fredagen kommer, vil en gjerne ha noe godt som også er lett å lage, så her er et alternativ:

Dressing som smeller

Til ca. 4 personer

½ pakke majones

½-1 chili (og det er her man bestemmer hvor mye det skal smelle)

½-1 kinahvitløk (den som ikke er i fedd)

1 limebåt

Ca.1 ts salt

1 ts dill (dill passer godt til sjømat, men skal dressingen brukes til for eksempel kjøttretter, kan dillen kuttes ut)

Ha majonesen i en skål. Jeg liker veldig godt chilismaken, men er ikke så glad i å tygge store biter med chili. Derfor skar jeg opp chilien i biter og presset den gjennom hvitløkspressen sammen med hvitløken (er man ikke like pysete som meg, bare finhakker man den) og har den i majonesen, sammen med salt og lime. Rør det godt sammen og tilsett dill, om man ønsker det.



Bruk ferdig skrelte reker eller skrell selv (de er best etter min mening). Bruk pitabrød, loff eller baguetter eller lignende, og ha dressing på begge sidene. (Jeg tok en glutenfri pizzabunn og varmet og delte den i 4 deler). Bruk salat etter ønske, jeg brukte crispisalat, paprika og squash.



  Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits