Reker med dressing som smeller

Categories Skalldyr

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Når fredagen kommer, vil en gjerne ha noe godt som også er lett å lage, så her er et alternativ:

Dressing som smeller

Til ca. 4 personer

½ pakke majones

½-1 chili (og det er her man bestemmer hvor mye det skal smelle)

½-1 kinahvitløk (den som ikke er i fedd)

1 limebåt

Ca.1 ts salt

1 ts dill (dill passer godt til sjømat, men skal dressingen brukes til for eksempel kjøttretter, kan dillen kuttes ut)

Ha majonesen i en skål. Jeg liker veldig godt chilismaken, men er ikke så glad i å tygge store biter med chili. Derfor skar jeg opp chilien i biter og presset den gjennom hvitløkspressen sammen med hvitløken (er man ikke like pysete som meg, bare finhakker man den) og har den i majonesen, sammen med salt og lime. Rør det godt sammen og tilsett dill, om man ønsker det.

Bruk ferdig skrelte reker eller skrell selv (de er best etter min mening). Bruk pitabrød, loff eller baguetter eller lignende, og ha dressing på begge sidene. (Jeg tok en glutenfri pizzabunn og varmet og delte den i 4 deler). Bruk salat etter ønske, jeg brukte crispisalat, paprika og squash.

  Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *