Blomkålsuppe på en annen måte

Categories Supper


4 personer (suppen er naturlig glutenfri)

600 g blomkål

2 terninger fiskebuljong

4 dl fløte eller melk (melkefritt, se nedenfor)

5 dl vann

Ca. 40 reker, rensede

4 ss crême fraîche eller rømme

4 ss hakket gressløk

1 ½ ts salt

1 ts pepper

Ha blomkål, vesken og fiskebuljongen i en panne og kok det mørt. Bruk stavmikseren til suppen er jevn og fin. Ha i crême fraîche og smak til med salt og pepper.

Ha reker og persille i skålen og hell suppen over.

Suppen fri for melkeprodukter:

600 g blomkål

2 terninger fiskebuljong

4 dl soyafløte/soyamelk (det kan bli en litt sær smak på suppen om man bruker så mye kokosmelk)

5 dl vann

Ca. 40 reker, rensede

4 ss soyayoghurt (har man ikke soyayoghurt, bruker man ca. en halv lime som gir en fin, syrlig smak)

4 ss hakket gressløk

1 ½ ts salt

1 ts pepper

Fremgangsmåte som over

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *