Pasta med kjøttboller og scampi
Det er ganske utrolig hva en kan komme på å kombinere, og at det kan funke sammen også. Så denne gangen ble det rester av det ene og det andre, men steike godt var det.
Pasta kokes etter pakkens anvisning. (ved gluten allergi osv. bruk glutenfri pasta eller bytt ut med ris)
—————————————————-
Smør eller olje å steike i
1 løk
2 store modne tomater
2 dl fløte (kokosmelk eller soyafløte om man ikke tåler melkeprodukter)
6-8 kjøttboller
Scampi 10- eller så mange man spanderer
Sukkererter
En bit squash
Ca 6 asparges
½ pote basilikum
1 ½ ts salt
½ ts pepper
Rens og hakk løk, del tomatene i biter. Steik løken, og ha i tomatene. Når dette har surret i noen minutter, ta så i fløten, salt og pepper. Del kjøttboller, squash, sukkererter, asparges, hakk basilikumen og ha alt i pannen. Til slutt har man i scampi og har eventuelt mer salt og pepper i om nødvendig.