Indisk inspirert fiskegryte

Categories Fiskeretter

Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662

Indisk inspirert fiskegryte

 

4 personer

800 g fiskeblokk av torsk eller annen fisk

1 boks kokosmelk(400ml)

1 ingefær 

1 chili

1 hvitløk 

½ purreløk

2-3 gulrøtter

½ Spiss paprika

1 fiskebuljong

1 ts salt

1 krm pepper

½ lime

1 ss tomatpurè (dette er kun for fargen sin del så den kan sløyfes).

Når en lager mat så betyr utseende mye for om vi får lyst å spise maten eller ikke. Derfor finnes det en regel i matkunsten som sier at alle ingrediensene i en rett bør være likt skjært eller i like store biter. I denne retten skar jeg alle bitene opp i staver.

Rens og hakk hvitløk, ingefær, purreløk, gulrot og paprika i strimler. Ha smør i en panne og surr alt i noen minutter. Ha i kokosmelk, krydder, buljong og tomatpurè. Skjær fisken i biter og la det hele trekke i ca 10 minutter. Server med ris.

4 kommentarer

4 thoughts on “Indisk inspirert fiskegryte

  1. Nå har jeg en tendens til å like mat som smaker bra, men ser den god ut i tillegg – ja takk til begge deler. Denne fiskeretten ser fantastisk ut _ nesten som jeg kjenner lukten!!! Tror du burde lære bort triksene dine til andre som ikke er så flink som du.

  2. Den så virkelig god ut, tror jeg må prøve denne. Kjekt med fisk på en annerledes måte enn det vi har til vanlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *