Pølser og kålrotstappe

Categories Pølseretter

Pølser og kålrotstappe

Alle mine tre barn elsker min kålrotstappe. Til og med katten min, Jenny Dyp (hun er kusinen til Johnny Deep;-) liker den, så da må jeg lage det av og til. Siden datteren min ikke spiser noe kjøtt utenom pølser, så ble det pølser til middag i dag.

Til oss to brukte jeg:

1 liten kålrot

50 g smør (Bruker aldri annet en setersmør eller olje i mat, fuskesmør er fullt av e-stoffer og tull som overhode ikke er naturlig eller sunt for oss).

1 krm salt

1 krm pepper

Jeg skreller og deler kålroten i biter, slik at den blir fortere kokt. Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Den trenger mellom 45-60 minutters koking før den er helt myk. Når den er kokt, heller en av vannet og har i smøret og bruker en stauke/stavmikser/mikser for å Lage mos. Så smaker en til med salt og pepper.

I dag brukte jeg grillpølser, delte de i to og laget et snitt x 2 i begge ender før jeg steikte de. Dette er selvfølgelig overhode ikke nødvendig, men det blir den lille ekstra prikken over måltidet. Server sammen med kokte poteter.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *