Laks i fløtesaus og pasta

Categories Fiskeretter

 

 

Laks i fløtesaus og pasta

4 personer

4 laksestykker

1 beger fløte/kokosmelk/fløteerstatning

1 fedd hvitløk(kan sløyfes)

Gressløk

1/2dl ost(kan også sløyfes)

Ca ½ ts salt(spørs litt hvilke ost en bruker, siden de er ulikt saltet)

1 krm pepper

4 store asparges(men her bruker en det en har, men asparges passer veldig godt til)

Sett fløten på kok sammen med gressløk, hvitløk, salt og pepper. Kok pastaen i vann som anvist på pakken(jeg serverte med fullkornspasta, det er et sunnere alternativ en vanlig pasta)

Skjær laksestykkene i biter og ha de i sausen. La det trekke i ca 7-10 minutter.

Nam nam

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *